KARABÜK VALİSİ AKTAŞ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

KARABÜK VALİSİ AKTAŞ, MUHTARLARLA TOPLANTI YAPTI

KARABÜK Valisi Mehmet Aktaş, kurum müdürlerinden oluşan heyet ile birlikte gittiği Safranbolu İlçesi’nde mahalle ve köy muhtarlarıyla toplantı yaptı.

Safranbolu Sunal Tülbentçi Öğretmenevi’nde yapılan toplantıya ilçe kaymakamı Murat Bulacak, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Cihan Ulukaya, kurum müdürleri, mahalle ve köy muhtarları katıldı.

Vali Aktaş, toplantıda muhtarların ilettiği sorun ve talepleri dinleyerek ilgili birim müdürlerine notlar aldırdı. Taleplerin incelenerek zaman içerisinde yerine getirmeye çalışacaklarını ifade eden Aktaş şöyle dedi:

‘’Belki bir kısmını hemen yapacağız, bir kısmını da zamanla çözeceğiz. Gördüğüm kadarıyla çok ciddi bir sıkıntımız yok, önemli sorunlarımızı halletmişiz. Bundan sonra da eksikleri gidermek, var olanı daha da geliştirmek için el birliği ile çalışacağız. Tüm kurum müdürlerimize her zaman için gidebilirsiniz, arayabilirsiniz. Bugüne kadar olduğu gibi inşallah bundan sonra da uyum ve ahenk içerisinde gücümüzü birleştirerek ve gerçekçi olarak çalışmalarımıza devam edeceğiz. Gerçekleşmesi zor, uçuk-kaçık talepler yerine, gerçekten insanımızın ihtiyacını, müşkilini giderecek talepleri öncelikle ele almalıyız. İlimizi, ilçelerimizi ve köylerimizi daha da geliştirerek daha da yaşanabilir bir hale getirmeliyiz.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: