KARABÜK POMEM’DE 454 POLİS MEZUN OLDU

KARABÜK POMEM’DE 454 POLİS MEZUN OLDU

KARABÜK  Polis Meslek Eğitim Merkezi’nde (POMEM) eğitimlerini tamamlayan 454 polis adayı törenle mezun oldu.

Karabük POMEM yerleşkesinde gerçekleştirilen 29’ncu dönem mezuniyet töreninde konuşan Vali Mustafa Yavuz,’’ Kahraman polis arkadaşlarım. Şan ve şerefle yemin edip başlayacağınız görevinizde, gururla taşıdığınız üniformanızla devletimizin yasal gücünü sizler temsil edeceksiniz. Bugünden itibaren kanunların ve aziz milletimizin emrinde yol alacaksınız. Hiç şüphemiz yoktur ki şerefle taşıdığınız üniformanıza, en ufak bir leke getirmeyecek ve zerrece hataya düşmeyeceksiniz’’ dedi.

Karabük POMEM Müdürü Zekeriya Çoban ise, ’’Bu görevi aldığınız donanımlı eğitim sayesinde başarıyla sürdüreceksiniz. Her daim halkın ve hakkın yanında olup ne pahasına olursa olsun hak ve adaletten ayrılmamayı görev edininiz. Sizler şerefli ve kutsal bir mesleğin mensupları olarak çok çalışacak, vatandaşlarımıza hizmet edeceksiniz, insani değerlerden asla ödün vermeyeceksiniz. Unutmayın ki sizi bu millet ve bu devlet yetiştirdi’’ diye konuştu.

Vali Yavuz, gösterdikleri üstün başarı neticesinde dereceye giren genç polislere diploma ve sertifikalarını vererek, kendilerini tebrik etti. Ardından 454 polis adayı yemin etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: