KARABÜK MERKEZLİ ‘KUYU 10’ OPERASYONUNDA 6 TUTUKLAMA

KARABÜK MERKEZLİ ‘KUYU 10’ OPERASYONUNDA 6 TUTUKLAMA

KARABÜK merkezli 3 ilde düzenlenen ‘Kuyu-10’ operasyonunda elebaşılığını S.Y. ve İ.Y.’nin yaptığı suç örgütü çökertilirken, gözaltına alınan 11 şüpheliden 6’sı tutuklandı.

Emniyet Genel Müdürlüğü KOM Başkanlığı koordinesinde, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce Karabük merkezli İstanbul ve Ankara’da düzenlenen ‘Kuyu-10’ operasyonunda 11 şüpheli gözaltına alındı. Şüphelilerin adreslerinde yapılan aramalarda 4 ruhsatsız av tüfeği, 2 ruhsatsız tabanca, 210 senet, 4 pos cihazı, çok sayıda ödeme planları gösterir ajanda ve doküman ele geçirildi. Haksız kazanç sonucu elde ettikleri değerlendirilen 12 araç, şirket ve şahıs hesapları Karabük Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Şerh Konuldu. S.Y. ve İ.Y’nin yaptığı suç örgütü çökertildi.

Şüphelilerin nitelikli dolandırıcılık, tefecilik, yağma, uyuşturucu ticaretinin yanı sıra silahlı eylemler gerçekleştirdikleri, yargılamalarda ceza almamak amacıyla mağdur kişilerin üzerinde tehdit ile baskı kurarak şikayetçi olmamaya zorladıkları öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından şüphelilerden 4’ü serbest bırakılırken, adliyeye sevk edilen S.Y., İ.Y.. V.Y., Y. G., E.M. ve D.T., çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Bu arada diğer bir şüphelinin de başka suçtan cezaevinde bulunduğu öğrenildi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: