KARABÜK İDMAN YURDU SPOR’UN HEDEFİ ÜST LİGLERDE YER ALMAK

KARABÜK İDMAN YURDU SPOR’UN HEDEFİ ÜST LİGLERDE YER ALMAK

KARABÜK İdman yurdu Spor Başkanı Adem Aydım, üst liglerde mücadele etmek istediklerini belirterek,’’ Bunun içinde kentimize yakışır bir şekilde kadro kurup mücadelemizi sürdüreceğiz’’ dedi.

BAL Ligi 5.Grup’ta yaptığı mücadeleyi ligin bitimine 1 hafta kala şampiyon olarak tamamlayan Karabük İdman Yurdu Spor ile diğer grupların liderlerinin federasyon tarafından alınan karar ile Play-Off oynamadan 3.lige çıkması kentlerde sevinç yarattı. Karabük idman Yurdu Spor Başkanı Adem Aydım, hedefleriyle ilgili konuştu. değerlendirdi.

ÇİFTE BAYRAM OLDU

Başkan Aydım, kulüplerin daha üst liglerde mücadele edebilmek için 25-30 milyon TL gibi bütçelerle büyük yatırımlar yaptığını belirterek,’’ Tek bir 90 dakikaya bunu sığdırmak adil olmayacaktı. 12 kulübümüzün başkanlarıyla bunu federasyonumuza ilettik. Düşüncelerimiz olumlu karşılandı ve doğru bir karar verildi. 12 takım profesyonel lige adım atmış oldu. Karar diğer kentlerde olduğu gibi kentimizde de sevinçle karşılandı. Kararın geç saatlerde açıklanması sevinci biraz daha sınırlı tuttu. Çifte bayram oldu. Çok arayanımız oldu. Onlara buradan selam olsun.’’

KARABÜK FUTBOLU SEVEN BİR ŞEHİR

Başkan Aydım Karabük’ü daha üst liglerde temsil etmek istediklerini ifade ederek, ’’Bunun içinde kentimize yakışır bir şekilde kadro kurup mücadelemizi sürdüreceğiz. Karabük halkı bizi sahiplendi. BAL Ligi’nde 8-9 bin taraftar kitlesiyle oynayabilen ender takımlardan bir tanesiyiz. Karabük futbolu seven bir şehir’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: