KARABÜK İDMAN YURDU SPOR TARAFTARLARIYLA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

KARABÜK İDMAN YURDU SPOR TARAFTARLARIYLA ŞAMPİYONLUĞU KUTLADI

BAL’dan 3.Lig’e yükselen Karabük İdman Yurdu Spor şampiyonluğu taraftarlarıyla doyasıya kutladı. Başkan Aydım,’’ ’’Daha üst liglerde, Süper Lig’de olabilmek için milletvekillerimizden, protokol üyelerimizden desteklerini bekliyoruz’’ dedi.

Dün akşam yarı açık otobüsle şehir turu atarak şampiyonluğu kutlamaya başlayan kırmızı mavili takım Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’na geldi. Kutlamalara yaklaşık 5 bin kişi katıldı. Futbolcu ve teknik heyet sahaya çağrıldı. Hep birlikte şampiyonluk kupası kaldırıldı. ‘Dumanlı kentin puslu çocukları’ tezahüratları statta yankılandı. Rapci Seko ve Tefo ile Ayaz Erdoğan’ın konserinin ardından havai fişek gösterisiyle kutlamalar gecenin geç saatlerine kadar sürdü.

Karabük Valisi Fuat Gürel, Karabük İdman Yurdu Spor Başkanı Adem Aydım’ı tebrik ederek, ’’Şehrimize, futbolumuza umut oldu. Kısa sürede profosyonel liglerde oynayacak duruma geldik. Bu, şehrimiz adına çok heyecan verici bir durum. Başkan, teknik ekip ve futbolcular ellerinden geleni gayreti ortaya koydular. Şimdi sıra şehrimizde. İnşallah el birliğiyle hep birlikte başaracağız.’’ dedi.

Başkan Aydım da ’’Şehrimizi daha üst liglere, Süper Lig’de olabilmek için milletvekillerimizden, protokol üyelerimizden desteklerini bekliyoruz. Bu şehir her şeyin en iyisine layıktır’’ diye konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: