KARABÜK İÇİN VARIZ

KARABÜK İÇİN VARIZ

TÜRKİYE siyasetine, merhum başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın oğlu Dr. Fatih Erbakan’ın liderliğinde “Biz Varız” sloganıyla giren Yeniden Refah Partisi, Karabük ili Yenice ilçesi için de Biz Varız diyerek Yenice İlçe başkanlığına Hakan Topraklı’yı atadı.

Türkiye siyasetinin 1 yaşındaki partisi Yeniden Refah Partisi, kuruluşundan itibaren kısa bir sürede Türkiye genelinde  Türkiye’nin  en hızlı teşkilatlanan siyasi  partisi olarak ve de Türk siyasi tarihinin en yoğun katılımı ile düzenlediği 1’inci Olağan Büyük Kongresi ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Ülke geneli teşkilatlanmasını tamamlamak üzere olan Yeniden Refah Partisi Karabük’te teşkilatlanma çalışmalarını tamamladı.

Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanlığı, Merkez ilçe, Safranbolu, Ovacık, Eflani ve Eskipazar İlçe teşkilatlarından sonra Yenice ilçesinde de Biz Varız diyerek Yenice İlçe Başkanlığına Hakan Topraklı’yı atadı.

Topaklı’ ya atama belgesini taktim eden Yeniden Refah Partisi Karabük İl Başkanı Bilal Bostancı;

” Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan Beyefendi Liderliğindeki partimiz 17 Kasım 2019 tarihinde yaklaşık 45 bin kişi ile 1. olağan büyük kongresinin yaptı ve Türkiye için Biz Varız sloganını geliştirerek, “Burada Gelecek Var” demiş oldu. Kurulduğumuz günden bugüne kadar parti olarak, Türkiye genelinde tüm il ve ilçelerimizde halkımızın büyük teveccühü ile karşılaşıyoruz. Karabük il başkanlığı olarak da an itibariyle Karabük’ün tamamında “Biz Varız” ve “Burada Gelecek Var” diyerek tüm ilçe başkanlıklarımızı atamış bulunmaktayız. Atama belgesini takdim ettiğimiz Yenice İlçemizin Kurucu Başkanı Değerli Hakan Topraklı Bey’e, başarılar ve muvaffakiyetler diliyor, hayırlı uğurlu olsun diyoruz. “dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: