KARABÜK ESNAFI BAŞKANINI SEÇİYOR, ADAYLAR KONUŞTU

KARABÜK ESNAFI BAŞKANINI SEÇİYOR, ADAYLAR KONUŞTU

KARABÜK Esnaf Odaları başkanlık seçimleri sabah saatlerinde başladı. Saat:17.00’de yeni başkanı belirleyecek olan seçimler öncesi 2 aday konuştu.

Belediye Nikah ve Konferans Salonu’nda saat:10.00’da başlayan kongreye AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, siyasi ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile esnaflar katıldı. Mevcut başkan Nurettin Tümen ile başkan adayı Ali Rıza Gökçekli’nin yarıştığı seçimlere ilginin yoğun olduğu görüldü. Tümen ve Gökçekli, birlik ve beraberlik pozu verdi.

MEVCUT BAŞKAN TÜMEN: ‘DAHA FAZLASI İÇİN TECRÜBE ŞART’

Kürsüye çıkan mevcut başkan Nurettin Tümen, ’’Odamızda 1500 üye görünmesine rağmen 700-800 üye ancak üye aidatını getirirse getiriyor. Bu pandemi gibi sıkıntılı bir süreçte hiçbir esnafımıza parasal yönde herhangi bir işlem yapılmamıştır, üzerine gidilmemiştir. ’’dedi.

Tümen, rakibi Ali Rıza Gökçekli’nin uğramadığı yer kalmadığını belirterek,’’ Dernekler, vakıflar, cemaatler her yere gitti sağ olsun. Belki bilgilenmek üzere gitti, onların faydası olacak diye gitti. Onu tabii bilemiyorum. Burada görev yapmak 3 şeye bağlı. 1 – Allah’ın izniyle olacaktır bu. 2 – Kendine güveneceksin. Herhangi bir vakıftı, siyasetti, kişiydi, kişilerdi onlardan yardım dilemeyeceksin. Ben kendime güveniyorum Allah’ın izniyle. 3’üncüsü ve en önemlisi de siz saygı değer genel kurul üyelerimizin teveccühü ile olur bir görev. Daha fazlası için ise tecrübe şart.’’ diye konuştu.

BAŞKAN ADAYI GÖKÇEKLİ: ‘ARTIK DEĞİŞİM ŞART’

Ali Rıza Gökçekli ise Tümen’in kendisini siyasi partilerle bağdaştırdığına işaret ederek, şöyle dedi: ’’Buna karşı çıkıyorum. Hiçbir siyasi partiyle bağım yok. Ayırt etmeksizin bütün siyasi partileri nezaketen ziyaret ettim. Siyasi partilerden ne bir şey dilendim, ne de bir talebim oldu.’’

Gökçekli, Tümen’in icra dosyalarını engellediğini söylediğine dikkat çekerek, ’’Ayın 29’unda vergi dairesi çeki olan esnafın hesaplarına bloke koydu. 200 Lira trafik cezasından dolayı esnafın hesaplarına bloke konuluyor. Niye müdahale etmediniz? Artık değişim şart. Ekibimiz göreve hazırdır. ’’ifadelerinde bulundu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: