KARABÜK EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAYRAM MESAJI

KARABÜK EMNİYET MÜDÜRÜNDEN BAYRAM MESAJI

Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Tuğ, mesajında şu ifadelere yer verdi:”Millet olarak bizim için, el ele ve omuz omuza vermek, yardımlaşma ve dayanışma ile milli ve manevi değerlerimizi güçlendirmek olan Ramazan ayını Koronavirüs Covid-19 pandemisi sebebiyle her zamankinden daha farklı olarak idrak edip geride bırakıyor, sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının taçlandığı fakat birbirimizden maalesef uzak, birazda buruk bir Ramazan Bayramına erişmenin sevincini yaşıyoruz. Fakat şunu unutmayalım ki; İnşallah bu günler Siz Kıymetli Vatandaşlarımızın alınan tedbirlere öncesinde olduğu gibi bundan sonrada uyması ile biran önce geçecek ve o alışık olduğumuz ve bir birimize doyasıya sımsıkı sarıldığımız Bayramlara hep birlikte kavuşacağız.
Tarihi şan, şeref ve kahramanlık sayfalarıyla dolu, milletine aşk ve sadakatle hizmet eden bir teşkilat olan ve gücünü hizmetinde olduğu Aziz Milletimizden alan Türk Polis Teşkilatı, Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde de sizlere hizmet etmeye devam etmektedir. Bizde Karabük Emniyet Müdürlüğü olarak siz değerli Karabük Halkının huzur ve güvenliği için gerekli tüm tedbirleri almaya devam ediyoruz.
Bu vesileyle; Üzerinde yaşadığımız Toprakların Vatan olarak kalması için kanlarını akıtan tüm Kahraman Şehitlerimizi Rahmetle, Gazilerimizi de Minnetle ve şükranla anıyor, Sevgili Karabük Halkımızın, Fedakar Mesai Arkadaşlarımın ve ve onların kıymetli ailelerinin Ramazan Bayramını en kalbi duygularımla tebrik ediyorum.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: