KARABÜK AMATÖR LİGİ’NDE NELER OLUYOR?

KARABÜK AMATÖR LİGİ’NDE NELER OLUYOR?

KARABÜK’te Cengiz Ünal Amatör Futbol Ligi takımlarından Karabük Demirspor Teknik Direktörü Samet Bakırcık, 4-0 kazandıkları 5000 Evlerspor maçında oyuncuları Souleyman Hamidi’ye ırkçı sözler sarf edildiğini belirterek,’’ Dünyanın neresine gidilirse gidilsin bu bir suçtur. Buna izin verenler ve göz yumanlar bu suça ortaktır. Gereğinin ivedi bir şekilde yapılmasını en üst makamlardan bekliyoruz.’’ dedi.

Bakırcık şöyle dedi: ’’Oyuncumuz Souleyman Hamidi, kendisine sarf edilen ırkçı sözlere tepki gösterdi. Hakeminin olayın üstünü kapatırcasına maçı devam ettirmesi oyuncularımızı çileden çıkardı. Maçın ardından Souleyman Hamidi, kulübümüzün sosyal medya hesabına bir mesaj göndererek ırkçı sözler sebebiyle son derece üzgün olduğunu belirterek futbolu bıraktığını açıkladı. Karabük Demirspor Kulübü olarak bunu kesinlikle kabul etmemiz mümkün değildir. Dünyanın neresine gidilirse gidilsin bu bir suçtur. Buna izin verenler ve göz yumanlar bu suça ortaktır. Gereğinin ivedi bir şekilde yapılmasını en üst makamlardan bekliyoruz. Bundan sonraki bu tür söylemlerde kulübümüz adına hukuki süreç başlatılacaktır.’’

ANTRENÖR İLE FUTBOLCUNUN KAVGASINI POLİS AYIRDI

Karabük U18 Futbol Ligi takımlarından Kapullu Futbol Kulübü ile 5000 Evlerspor karşı karşıya geldi. Karşılaşma 3-3 sona erdi. Maç sonunda ise 5000 Evlerspor Antrenörü ile oyuncusu Arda Yazıcıoğlu arasında henüz bilinmeyen sebepten bir tartışma çıktı. Büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Polis ekipleri kavgaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: