BAŞKANDAN AĞIR SÖZLER

BAŞKANDAN AĞIR SÖZLER

Corona virüsü ile mücadele kapsamında, 65 yaş ve üzeri vatandaşlara ve kronik rahatsızlığı bulunan hastalara sokağa çıkma kısıtlaması getirmesinin ardından mülki idareler tarafından da “ Vefa Destek Grupları” kurulmaya başlandı. Karabük’ün MHP’li Belediye Başkanı Rafet Vergili, hükümetin kararına destek vermeyen marketleri adeta topa tutarak vatandaşlardan bu marketlere ambargo uygulamasını istedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili valilik tarafından oluşturulan Vefa Destek Grupları’na destek vermeyen dev marketlere sert tepki gösterdi.

Vergili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, 65 yaş üstünde ve kronik rahatsızlıkları bulunan vatandaşlara yönelik sokağa çıkma kısıtlamasının ardından çalışmalara başladıklarını belirterek, şunları söyledi:

Evden çıkamayan hiçbir Karabüklüyü mağdur etmeyeceğiz. Çağrı Merkezimizdeki personel sayısını artırıyor, başvuruda bulunanların ihtiyaçlarını anında gidermeye yönelik çözüm yolları üretiyoruz.

Vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının anında giderilmesine yönelik şehrimizdeki marketlerle evlere servis noktasında görüşmeler yapıyoruz ve Karabüklülere hizmet verecek marketlerimizi sizlere kısa sürede açıklayacağız.

“3 MARKET HARİÇ OLUMLU KARŞILANDI”

Şehirdeki market sahipleriyle konuşulduğunu ve destek istediklerini aktaran Başkan Vergili, 3 market dışında olumlu tepki aldıklarını söyledi. Vergili, şöyle konuştu:

Zabıta Müdürümüz şehrimizdeki marketlerimizin sahipleri ve yöneticileriyle bizzat görüşerek kampanyaya destek istedi.

Yapılan görüşmeler sonucunda şehrimizde ticari faaliyetlerini sürdüren 3 market hariç tüm marketlerimiz devletimizin ve milletimizin emrinde olduklarını ifade etti.

Öncelikle bu zor günlerde halkımızın yanında olan vefakâr ve kadirşinas işletmelerimize Karabük halkı adına şükranlarımı sunuyor, bol kazançlar temenni ediyorum.

”HALKIMIZ AMBORGO UYGULAYACAKTIR”

Ülke genelinde binlerce şubeleri olan 3 market zincirinin vatandaşın yanında olmadığını ifade eden Vergili, “Kampanyamıza destek vermeyenler, bu zor günlerde ülkemizin ve halkımızın yanında olmayanlar; şehrimiz genelinde mantar gibi şube açıp, her gün bu şehrin milyonlarca lirasını alıp şehir dışına taşıyanlar..! İnanıyorum ki saygıdeğer halkımız bundan sonra alışverişlerini yaparken bu günleri göz önünde bulunduracak, bu zor günlerde kendilerine karşı duyarsız kalanlara gereken ekonomik ambargoyu uygulayacak” dedi.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: