KALBİ DURDURULARAK YAPILAN AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

KALBİ DURDURULARAK YAPILAN AMELİYATLA SAĞLIĞINA KAVUŞTU

KARABÜK’te sırt ağrısı şikayetiyle gittiği hastanede acil olarak ameliyata alınan Cemal Soydan, kalbi durdurularak yapılan operasyonun ardından sağlığına kavuştu.

SIRT AĞRISI İLE GİTTİ, ACİL AMELİAYATA ALINDI

Cemal Soydan, sırt ağrısı şikayeti ile Özel Medikar Hastanesi’ne başvurdu. 1 yıl önce açık kalp ameliyat geçiren Cemal Soydan’ın yapılan tetkiklerinde torakal aortada rüptür ihtimali düşünülerek çekilen torakoabdomial tomografisinde, torakal aortada sızıntı ve kanama tespit edildi. Soydan, acil ameliyata alındı. Kalbi durdurularak yapılan başarılı operasyonun ardından Soydan sağlığına kavuştu.

HASTAMIZI SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE EVİNE GÖNDERMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ

Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Caner Arslan şöyle dedi: ’’Operasyon esnasında beyin ve iç organların korunması amacıyla sol koltukaltı, kasık atar damarları,  kasık toplardamarlarından kalp ve akciğer makinesine girerek transverse aorta kısmı tamamen dolaşım durduruldu. Aynı zamanda iç organların ve muhtemel felç ihtimalini engellemek amacıyla omuriliğin beslenmesini sağlayarak, tüm torakal aortayı değiştirdik. Böyle ciddi ve komplike bir aort patolojisi olan hastamızı sağlıklı bir şekilde evine göndermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Tecrübeli Kalp ve Damar Cerrahi ekibimiz ve hastanemizin eksiksiz geniş imkânları sayesinde bu ve benzeri birçok kapsamlı kalp ve damar cerrahisi ameliyatlarını başarı ile gerçekleştirerek hastalarımızın sağlıklarına kavuşmalarına yardımcı olmaktan Medikar ailesi olarak gurur duyuyoruz.’’

ÇOK ENDİŞELENDİM

Cemal Soydan ise, ikinci kez böyle büyük bir ameliyat olacağını öğrendiğinde çok endişelendiğini, ancak ameliyata yapan hocaya çok güvendiği için ameliyatı kabul ettiğini ve sağlığına kavuşturan tüm ekibe teşekkür ettiğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: