’’KADINLARIN PROBLEMLERİNİ ÇÖZEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNEREK ADAY ADAYI OLDUM’’

’’KADINLARIN PROBLEMLERİNİ ÇÖZEBİLECEĞİMİ DÜŞÜNEREK ADAY ADAYI OLDUM’’

AK Parti Karabük Milletvekili aday adayı Av. Hülya Uğur Kocakavak,’’ Karabük’ün bir kızı, kız kardeşi olmam ve kadınların problemlerini en iyi şekilde anlayacak ve ilk elden çözebileceğimi düşünerek aday adaylığı başvurumu yaptım’’ dedi.
Daha önce AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanlığını yapan ve 24 Haziran Genel Seçimleri için AK Parti’den Milletvekili Aday Adayı olan Av. Hülya Uğur Kocakavak, yapılacak olan seçimlerin Karabük’e hayırlı olmasını diledi.
Karabük’te doğduğunu, ilkokul, ortaokul ve lise tahsilini Karabük’te tamamladığını, ardından Atatürk Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde lisans eğitimini aldığını ve Karabük Barosuna bağlı olarak avukatlık stajını tamamladıktan sonra Karabük’te serbest avukatlık bürosu açarak göreve başladığını söyleyen Aday Adayı Av. Hülya Uğur Kocakavak, “Siyasete ilk olarak AK Parti’de başladım. 2006 yılında yapılan İl Kongresinde, İl Yönetimi Kurulu Üyeliğine ardından da İl Başkan Yardımcılığı görevine geldim. 23’üncü dönem Genel Seçimlerinde İl Seçim Koordinasyon Merkezi’nde ilk seçim tecrübemi edinerek görev aldım. Karabük Valiliği’nde İnsan Hakları Kurulunda Partimi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım. 2014 yılında da AK Parti Karabük Kadın Kolları Başkanlığı görevine atanarak, bu görevi hakkaniyetli bir biçimde 3 buçuk yıl boyunca çalışmalarla sürdürdüm’’ dedi.
Karabük’ün sıkıntılarında birebir yanlarında olduğunu ifade eden Kocakavak, “15 Temmuz’da Cumhurbaşkanımızın çağrısını beklemeksizin AK Kadınlar olarak sahaya inip darbe nöbetleri tuttuk. Elimizden gelenleri teşkilatımız, partimiz için yapmaya çalıştık. Bende bu bilgi birikimi ve yapmış olduğum çalışmaları göz önünde bulundurarak, Karabük’ün bir kızı, kız kardeşi olmam ve kadınların problemlerini en iyi şekilde anlayacak ve ilk elden çözebileceğimi düşünerek aday adaylığı başvurumu yaptım. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Karabük’ümüz için en iyi şekilde netice olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: