KADINLARA EĞİTİM SEMİNERİ

KADINLARA EĞİTİM SEMİNERİ

Karabük Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol doğrultusunda belediyeye ait Sosyal Yaşam Merkezlerinde değişik konularda eğitimler veriliyor.

Karabük Belediyesi ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında yapılan protokol doğrultusunda yıl içerisinde; Temizlik, Sağlık ve Hijyen, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele, İhmal ve İstismar, Mahremiyet Eğitimi, Çocuklarda Davranış Problemleri ve Başa Çıkma Yolları gibi konularda Sosyal Yaşam Merkezi kursiyerlerine ve mahalle sakinlerine eğitimler verilecek.

Eğitim programının ilkinin bugün Kartaltepe Sosyal Yaşam Merkezinde başladığını belirten Karabük Belediye Başkan Yardımcısı Seher Berker; “Bu günkü seminerimiz hijyen ve temizlik üzerine, kadınlarımızı bilgilendirmeye yönelik programlarımız devam edecek” dedi.

Seminere konuşmacı olarak katılan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Hemşiresi Ayşe Üstündağ Gençer ise; “Kadınlarımıza temizlik ve hijyen üzerine eğitim veriyoruz. Çünkü her şey evde başlıyor. Sokaklarımızın temiz olması da evimizin önünü temizlemekle başlıyor. Hijyenin kişisel hijyen, konut hijyeni, fiziksel hijyen gibi temel başlıkları var, bu konularda eğitimler veriyoruz” şeklinde konuştu.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: