İSDEMİR’DE SON 33 YILIN EN İYİ TOPLU SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK

İSDEMİR’DE SON 33 YILIN EN İYİ TOPLU SÖZLEŞMESİNİ İMZALADIK

ÖZÇELİK-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci’’ İSDEMİR’de son 33 yılın en başarılı toplu iş sözleşmesini imzalayarak, üyelerimizi sevindirdik’’ dedi.

Başkan Değirmenci, bugün geldikleri noktada yaptıkları  hiçbir çalışmayı yeterli görmediklerini ve görmeyeceklerini söyledi. Bu anlayışla  binlerce üyelerini yakından ilgilendiren İSDEMİR’de toplu iş sözleşme masasına oturduklarını belirten Değirmenci,’’ Depreme rağmen, işine, işyerine, fabrikasına sahip çıkan üyelerimizin boynunu bükük bırakmamak, yaşadıkları acıları bir nebze de olsa dindirmek, unutturmak için sözleşme masasına oturduk. Sahadan, üyelerimizden, İskenderun teşkilatından aldığımız bilgiler ışığında masaya geldik. Olağanüstü hal ilan edilmesiyle birlikte durma noktasına gelen sözleşme sürecini, yeniden hızlandırmak için her türlü girişimde bulunduk. Nihayetinde de, üyelerimizin hemen hemen hepsinin memnun olduğu bir toplu iş sözleşmesini, masa başında imzalamayı başararak, kazanımlarla dolu bir sözleşmeyi üyelerimize hediye ettik. İSDEMİR’de ilk altı aylık dönem için 7 TL+Yüzde 55 gibi rekor bir oranda ücret artışı sağlayarak, son dönemlerin en iyi toplu iş sözleşmesini imzalamış olduk.

Ramazan ve Kurban Bayramı, Yakacak gibi daha birçok sosyal haklarda yüzde 100’lerin üzerinde artışlar yapılmasını sağlayarak, üyelerimizin yüzünü güldürmeyi başardık. Özçelik-İş’in tökezlemesini bekleyenlerin, bizlerin başarısız olmasını umanların, akıl yoksunu kaostan beslenenlerin İSDEMİR’de son 33 yılın en başarılı toplu iş sözleşmesini imzalayarak, üyelerimizi sevindirdik’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: