‘İŞ YERİMİ SEVİYORDUM’

‘İŞ YERİMİ SEVİYORDUM’

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde oto döşemecide çıkan yangında müşteriye ait aracı kurtarmak isterken elinden yaralanarak hastanede tedaviye alınan iş yeri çalışanı Tunay Alper,’’ Para umrumda değil ama iş yeri mi seviyordum.’’ dedi.

Yangın, dün gece saatlerinde Ermersa Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren Seyfettin Dingil’e ait oto döşemecide çıktı. Bilinmeyen bir nedenle çıkan yangında alevler kısa sürede büyüdü. Olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yangını duyup gelen iş yeri çalışanı Tunay Alper, müşteriye ait aracı kurtarmak isterken sol elinden yanarak yaralandı. Tunay Alper, ambulansla Safranbolu Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin çalışması sonrası yangın söndürülürken iş yeri ve müşteriye ait hafif ticari araç kullanılamaz hale geldi. Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken Tunay Alper’in Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavisi sürüyor.

Tunay Alper, iş yerine yakın bir noktada arkadaşıyla buluşmaya gittiği sırada yangının olduğunu söyleyerek’’Söndürmeye çalıştık. Aracı ve malzemeleri kurtarmaya çalıştım. Elimde 1. derece yanık varmış. Şu anda elimi kullanamıyorum. O dükkan benim her şeyim. Her şeyimi o dükkandan karşılıyordum. Bütün zamanımı orada geçiriyordum. Şimdi o gitti. Vakit geçirebileceğim, para kazanabileceğim bir şey yok. Para umrumda değil ama iş yeri mi seviyordum.’’ dedi.

‘İŞ YERİNİ ONA DEVREDECKTİM’

Seyfettin Dingil ise, saat 19.30 sıralarında iş yerini kapatıp müşterisiyle birlikte kendi evlerine gittiklerini ifade ederek, şunları söyledi:’’İlerleyen saatlerde çocuk telefon etti. ‘Dükkanımız yanıyor, mahvolduk’ dedi. Geldiğimizde olan olmuştu. Şok geçirdim, kendimi kaybettim. Alper, 1 senedir yanında çalışıyordu. İş yerini benimsediydi. Kendi çocuğum gibi onu çok seviyorum. Yangınla uğraşırken elini yakmış. Askerden gidip geldiğinde iş yerini ona devredecektim. Niyetim öyleydi. Kendisi de biliyor bunu.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: