İŞ MERKEZİNE GİREN AYI KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

İŞ MERKEZİNE GİREN AYI KORKU DOLU ANLAR YAŞATTI

KARABÜK’te kent merkezine inen ayının 2 yavrusundan biri girdiği iş merkezinde esnaf ve müşterilere korku dolu anlar yaşattı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Saat:04.30 sıralarında Zonguldak Caddesi’nde koşan ayı ve 2 yavrusundan biri saat:21.30 sıralarında kentin en işlek caddesinde bulunan bir iş merkezine girdi. Yavru ayıdan kaçan biri esnafın kapısını açıp içeriye almasıyla kurtuldu. Yavru ayı demir korkuluklarından tırmandığı merdivene geçerek kapının arkasına saklanan esnaf ve müşterilere doğru yaklaşınca korku dolu anlar yaşandı. Yavru ayı daha sonra iş merkezinden çıktı. Taksi durağının önünden koşarak geçen yavru ayı bir kafenin kapısından dönerken burada da kısa süreli paniğe neden oldu. Karabük Belediyesi Hayvan Barınağı ekipleri, yolda koşan yavru ayıyı tüfekle uyuşturucu iğne attı ancak ayı Araç Çayı’na doğru geçerek akşam karanlığından gözlerden kayboldu.

İş Merkezinde yaşananları anlatan Gökhan Açıkgöz, ’’Bir anda ayı gelince korktuk. Önümde bir arkadaşı kovalıyordu, onu dükkana aldım. Dükkanın camlarını kırıyordu neredeyse. Her tarafa saldırdı. Işıkları kapattık ve aynın göreceği kısımlardan kaçtık. Polisi aradıktan sonra 5 dakika kadar oyalandıktan sonra ayı çıktı gitti’’ dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: