COŞKUYU VE GURURU YAŞATTILAR

COŞKUYU VE GURURU YAŞATTILAR

KARABÜK’te, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 101’inci yılı çocuk bandosunun çaldığı marşlar eşliğinde coşku ve gururla kutlandı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları Kent Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunulmasıyla başladı. Karabük Belediyesi Bandosu bünyesinde oluşturulan, aralarında yabancı uyruklu öğrencilerinde bulunduğu 8 kişilik çocuk bandosu eşliğinde saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu. Yaşları 9 ile 14 arasındaki çocukların çaldığı marşlar kutlamalara katılanlar ve protokol üyeleri tarafından büyük alkış aldı. Bando gösterisinin ardından şiirler okundu. Tören sonunda protokol üyeleri eğitimlerinin sonunda ilk defa gösterilerini gerçekleştiren bandodaki çocukları tebrik etti. Hatıra fotoğrafı çekildikten sonra üzerinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun yazılı otobüsle şehir turu atıldı.

Karabük Belediyesi Bando Takımının şefliğini yapan Yusuf Nuri Gürbüz, hedeflerinin 15 kişiden oluşan çocuk bandosunu oluşturmak istediklerini belirtti.

Törende babasıyla birlikte bando şefliği yapan Akande Nisa Gürbüz(9) ise, büyüyünce babası gibi belediye bandosu şefi olmak istediğini söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: