‘İLK 10’DA GÖSTERİLEN BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİNİZ’

‘İLK 10’DA GÖSTERİLEN BAŞARININ TESADÜF OLMADIĞINI GÖSTERDİNİZ’

MİLLİ Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy’’ Karabük’ü yakından takip ediyorum, LGS ve üniversite sınavlarında elde edilen ve uzun süredir ilk 10’da gösterilen başarının tesadüf olmadığını gösterdiniz. Karabük halkımızı, İl idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim. ’’dedi.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sadri Şensoy, Karabük Valisi Fuat Gürel’i makamında ziyaret etti.  Şensoy, Karabük’ün eğitim başarısını takdirle takip ettiğini belirterek,’’ Karabük eğitim ve öğretime çok büyük önem veren, şehir olarak eğitimi benimsemiş bir ilimiz. Karabük’ü yakından takip ediyorum, LGS ve üniversite sınavlarında elde edilen ve uzun süredir ilk 10’da gösterilen başarının tesadüf olmadığını gösterdiniz. Karabük halkımızı, İl idarecilerimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederim.’’ dedi.

Şensoy, daha sonra Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ne geçerek, Kardemir Kavşağı projesinden etkilenecek atölyelerde incelemelerde bulundu ve öğrencilerle bir süre sohbet etti. TSO Başkanı Mehmet Mescier, Şensoy’dan Karabük’te kurulu bulunan haddehanelerin elaman ihtiyacının karşılanması için, Meslek Lisesi içerisinde haddehane bölümünün açılmasının talebinde bulundu.

Şensoy, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Ölçme ve Değerlendirme Merkezi’ni ziyaret ederek görevli öğretmenlerle bir süre sohbet etti.  Mehmet Vergili Fen Lisesini ziyaret eden Şensoy,  girdiği sınıflarda Milli Eğitim Bakanlığının yeni uygulamaya koyduğu ve bakanlığın ana sayfasında yer alan “Yardımcı Kaynaklar” uygulaması hakkında öğrenciler ve öğretmenlere bilgiler verdi. Vali Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş ile birlikte öğrencilere kitap hediye etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: