İKİ MAHALLE KÖPRÜ İLE BİRLEŞTİ

İKİ MAHALLE KÖPRÜ İLE BİRLEŞTİ

Karabük’te iki mahalleyi birbirine bağlayan 162 metre uzunluğunda, 38 metre genişliğindeki yaya köprüsü törenle açıldı.

Karabük Belediyesi, Karataltepe Mahallesi ile Yenişehir Mahallesi arasındaki iki tepenin arasına 162 metre uzunluğunda, 38 metre genişliğinde çelikten yaya köprüsü yaptı. Vatandaşları tepelerin arasındaki merdiven basamaklarını kullanmaktan kurtaran köprü törenle açıldı. Karabük Belediye Başkanı MHP’li Rafet Vergili, Karabük Valisi Kemal Çeber, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay ve her iki mahallenin muhtarları kurdeleyi kesmesinin ardından vatandaşlar köprüyü kullandı.
Başkan Rafet Vergili şöyle dedi:
”Atatürk, Namık Kemal ve Yeni Mahalle’nin müşterek kullanacağı asansörlü yaya köprüsü yaparak, bu mahalleleri de Kartaltepe mahallesiyle birleştirmeyi planlıyoruz. Böylelikle bu mahallledeki vatandaşlarımız yaya olarak hastaneye 10 dakikada ulaşabilecekler. Yürüyüş yolları, parklar, kaldırımlar ve köprüler ile Karabük’te farklı bir yaşam tarzı ortaya çıkarmış oluyoruz. Elimizden geldiği kadar tüm kurumlara yardımcı olmaya çalışıyoruz. Son 3 – 4 yıllık görev süremiz içerisinde iktidar partisinin de bize yaklaşımları ile müşterek bir şekilde çalışarak, Karabük’e çok daha farklı şeyler kazandırmış olduk. İnşallah iktidar partisinden almış olduğumuz destekle birlikte, Karabük’te çok farklı bir yaşam tarzını ortaya çıkartmaya devam edeceğiz”dedi.

Vali Kemal Çeber, 4 aydır Karabük’te olduğunu anlatırken şunları söyledi:
”İki mahalleyi birleştirmek gerçekten çok güzel bir hizmet olmuş. Ben 4 aydır buradayım. Dolayısıyla çok fazla misafirim geliyor. Gelen misafirlerimin çoğu Karabük’e ilk defa geliyorlar. En çok dikkatlerini çeken şeyler bu köprüler ile yatay ve dikey asansörler oluyor. Karabük’le ilgili daha neler yapabiliriz diye sık sık Başkanımla oturup konuşuyoruz. Başkanımın söylediği gibi tüm kurumlarımızla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve muhtarlarımızla çok uyumlu bir çalışma içerisindeyiz. Zaman içerisinde sizlerde göreceksiniz, hep birlikte uyum içerisinde çalışarak bu ve buna benzer çok güzel projeleri Karabük’e kazandıracağız.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: