İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR DESTEĞİ

İHTİYAÇ SAHİBİ ÖĞRENCİLERE BİLGİSAYAR DESTEĞİ

Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Mescier,  55 adet tablet bilgisayarı ihtiyaç sahibi öğrencilere verilmek üzere İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’a teslim etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği  (TOBB)tarafından her yıl geleneksel olarak ihtiyaç sahibi öğrencilere verilen eğitim yardımları bu yıl tablet bilgisayar olarak sağlandı.  TOBB’dan gönderilen 55 adet tablet bilgisayar, KTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier tarafından İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’a teslim edildi.

Başkan Mescier:’’ Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgını nedeniyle zor bir dönem geçiriyoruz. Bu dönemde eğitim ve öğretim hayatı da olumsuz etkilendi. Yüz yüze gerçekleştirilemeyen eğitimler uzaktan eğitim sistemi ile gerçekleşiyor ve bu süreçte ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerinin de aksatmadan devam edebilmeleri için TOBB ve Karabük TSO işbirliğiyle 55 adet tablet bilgisayarı İl Milli Eğitim Müdürümüze teslim ettik. Ülkemizin geleceği olan öğrencilerimize desteklerimiz devam edecektir.’’ dedi.

Teslim törenine Karabük TSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mescier, İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Şube Müdürleri Mehmet Özdemir ve Adnan Cansız katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: