‘HİZMET İÇİN KOLLARI SIVIYORUZ’

‘HİZMET İÇİN KOLLARI SIVIYORUZ’

Ak Parti Safranbolu Belediye Başkanı Adayı Ali Kaya,’’ Halkımızın da teveccühü ile 1 Nisan’dan itibaren insan odaklı, hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile Safranbolu’ya hizmet için kolları sıvıyoruz.’’dedi.

Kaya, seçimlerdeki rakibi Elif Köse’nin Safranbolu İçme Suyu Şebeke Yenileme Projesinin Bakanlık tarafından çıkartıldığını ve projeyi de sahiplendiği noktasında kendisine söylemde bulunduğuna dikkat çekerek şöyle dedi:

“Kendileri çok az ilçe başkanlığı yaptığı için ne anlama geldiğini bilemeyebilir ancak biz İlçe Başkanlığı dönemimizde bu projeyi bizzat takip ettim. İl Başkanımız ve Milletvekillerimiz ile beraber takip edilmiş bu proje Allah nasip ederse Belediye Başkanlığı dönemimizde hayat bulacak. Daha önce de belirttiğimiz gibi, Avrupa Komisyonu tarafından Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Programı (IPA) altında eş finansmanı sağlanan Safranbolu içme suyu şebeke projesi kapsamında Safranbolu Belediyesi tarafından ilçenin tüm içme suyu şebeke tasarımının gerçekleşmesine yönelik projemiz ile su sorununu ortadan kaldıracağız. Halkımızın da teveccühü ile 1 Nisan’dan itibaren insan odaklı, hizmet odaklı belediyecilik anlayışımız ile Safranbolu’ya hizmet için kolları sıvıyoruz.’’

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: