HIRSIZLIK VE ŞANTAJLA PARA İDDİASI

HIRSIZLIK VE ŞANTAJLA PARA İDDİASI

KARABÜK’te marketten hırsızlık yaptığını öne sürdükleri İsmail G(76)’den şantaj ve tehdit yoluyla 20 bin lira kopardıkları iddia edilen marketin sahibi H.T., yazılı açıklama yaptı. H.T.,’’ 20 bin lira ödemeyi, amca kendisi bize teklif etmiştir. Şimdi, düşündüğümde bu olayı keşke polise bildirseydim diye düşünüyorum. Ama, yaşlı başlı bir insanın “hırsız” damgası yemesine gönlüm arzu etmediği için polise ihbar etmedim.’’ dedi.

Şanlıurfa’da görev yapan Dr. Merve T., sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Bahçelievler Mahallesi’nde hizmet veren bir marketin sahibi H.T’nin şantaj ve tehdit yoluyla babası İsmail G’nin 20 bin lirasını gasp ettiğini öne sürdü.

‘20 BİN LİRA ÖDEMEYİ KENDİSİ TEKLİF ETMİŞTİR’

H.T. ise yaptığı yazılı açıklamada şöyle dedi: ’’Adını sonradan öğrendiğim İsmail G., adındaki müşterimiz, yaklaşık 6 ay önce marketimizden alış veriş yaptıktan sonra, kasadaki personellerimiz ücret ödemeden arka kapıdan kaçtığını tespit etmiş. Kendisini marketimize davet ettik. Amca, 1.5 yıldan bu yana hep böyle yaptığını, aldığı malların ücretlerini ödemeden çıktığını bana söyledi. Ben de, durumu polise bildirmem gerektiğini kendisine söyledim. “Size 20 bin lira vereyim, helalleşelim” dedi. Daha sonra da, önce 15 bin lirasını, sonra da 5 bin lirasını getirdi. Senet ve kimlik alma gibi bir durum söz konusu değildir. Aradan 6 ay geçtikten sonra, kızı-oğlu ve damadı olduğunu söyleyen kişiler bana geldiler. Kendilerine de olayın bu şekilde olduğunu izah ettim. Onların iddia ettiği gibi, 40 bin lira isteme olayı yoktur. 20 bin lira ödemeyi de, amca kendisi bize teklif etmiştir. Şimdi, düşündüğümde bu olayı keşke polise bildirseydim diye düşünüyorum. Ama, yaşlı başlı bir insanın “hırsız” damgası yemesine gönlüm arzu etmediği için polise ihbar etmedim. Olay bundan ibarettir.”

Olay adliyeye intikal etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: