‘HİÇBİR ÜCRET ALMADAN YÜRÜTÜYORUM’

‘HİÇBİR ÜCRET ALMADAN YÜRÜTÜYORUM’

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar, CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yılmaz’ın hakkında ‘’huzur hakkı’ parası ile toplam aylık geliri 77 bin 140 TL’’ açıklamasını yalanladı. Görevini hiçbir ücret almadan yürüttüğünü açıkladı.

CHP Zonguldak Milletvekili Deniz Yavuzyılmaz, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar’ın ‘huzur hakkı’ parası ile toplam aylık geliri 77.140 TL. KARDEMİR Başkan Vekili Erdal Erdem’in de, ‘huzur hakkı’ ile aylık toplam geliri 72.403 TL’’ açıklamasında bulundu.

KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı Alparslan Bayraktar, hakkındaki iddiaları sosyal medya hesabı üzerinden yalanladı.

Bayraktar, sosyal medya üzerinde yaptığı açıklamasında KARDEMİR’i ülkenin en stratejik şirketlerinden biri olarak gördüğünü ve bu istikamette çalıştıklarını belirterek, ’’KARDEMİR ve bağlı ortaklıklarındaki görevlerimi bahsedildiğinin aksine hiçbir ücret almadan yürütüyorum’’ dedi. Göreve geldikleri günden bugüne kadar yaklaşık 6 ay içinde işçi ve tüm çalışanların şartlarını iyileştirdiklerini ifade eden Bayraktar, ‘’Bu süre zarfında KARDEMİR hisseleri de yüzde 140 oranında değer kazanarak tarihi boyunca gördüğü en yüksek değerine ulaştı.’’ ifadelerini kullandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: