‘HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN’

‘HİÇ ŞÜPHENİZ OLMASIN’

KARABÜK Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, ’’Teşkilat olarak suçların önlenmesinde suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğumuz tüm görev ve sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın.’’ dedi.

Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 176’ncı yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlandı. Karabük Kent Meydanı’nda düzenlenen törende, Karabük İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ, Atatürk Anıtı’na çelenk sundu. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşma yapan İl Emniyet Müdürü Sırrı Tuğ,’’ ’’Teşkilat olarak suçların önlenmesinde suç ve suçluyla mücadelede üstlenmiş olduğumuz tüm görev ve sorumlulukları eksiksiz olarak yerine getireceğimizden hiç şüpheniz olmasın. Karabük halkının da desteğiyle şehrimizde hakim olan huzur ve güven ortamının artarak devam edeceğine olan inancımız tamdır. Vatandaşlarımızın gördükleri her türlü olumsuzluklar ve olaylarla ilgili acil çağrı merkezimiz 112 üzerinden bize ulaşmalarını bekliyoruz. Halka hizmet hakka hizmettir şiarımız.’’ dedi.

Şehit Adem Yavru İlkokulu 4.sınıf öğrencisi Kübra Gül Balcı ile Bahattin Gazi Ortaokulu 7.sınıf öğrencisi Poyraz Yıldızcı, ‘Kahraman Türk Polisi’ adlı şiiri okudu. Polis üniformalı öğrenciler büyük alkış aldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: