HERKESİN BİR PROJESİ VARDIR AMA…

HERKESİN BİR PROJESİ VARDIR AMA…

AK Parti Karabük Belediye Başkan Adayı Burhanettin Uysal,’’ Herkesin bir projesi vardır ama Burhanettin Uysal’ın projesi ete kemiğe bürünmüş projelerdir’’ dedi.

Uysal, partisinin Kadın Kolları Başkanı Saime Öksüzoğlu, Gençlik Kolları Başkanı Hüseyin Belke ve Tanıtım Medya Başkanı Hızır Yıldız, SKM Başkanı Muhammet Kaya ile birlikte Burası Karabük Gazetesi, Ajans Karabük, Medya Karabük ve DHA (Demirören Haber Ajansı) bürosunu ziyaret etti. Uysal ziyaretinde Karabük’ün milletvekilliğini ve Karabük Üniversitesi’nin kurucu rektörlüğünü gerçekleştirdiğini hatırlatırken şöyle dedi:

‘’Bu kente yeni gelmiyoruz. Bu kent bizi tanıyor. Milletvekilliğim döneminde de Karabüklü hemşehrilerimin  işini kolaylaştıracak çoğu projeye imza attık. Herkesin bir projesi vardır ama Burhanettin Uysal’ın projesi  ete kemiğe bürünmüş projelerdir. Belki belediye projesi olarak bunu değerlendirmemek lazım. Çünkü Karabük’te bir trafik problemi varsa bu belediyenin imkanlarıyla çözülecek  bir sorun değil. Karabük’ün içerisinden nimet olarak akan ama bir türlü faydalanamadığımız Araç Çayı’nın ıslah projesi bir belediye projesi olamaz. Çünkü belediyenin imkanları bunu çözmeye müsait değildir. İşte bu ve buna benzer projeleri milletvekilliği dönemimde takip ettik, ete kemiğe büründürdük. Allah nasip ederse belediye başkanı olduğumuz zaman bunları devlet kaynaklarıyla yapmak üzere belediye başkanı olmak istiyorum.  25 yıldır burada hizmet veriyoruz. Yapılamayacak hiçbir projeyi gündeme getirmedik. O gün getirdiğimiz projeler benim nezdimde yapılabilecek  Karabük halkının zamanla alıştığı projelerdir. İnşallah şimdiye kadar Karabük halkını hiç yanıltmadık, bundan sonra da Allah, Karabük halkını yanıltmayı bize nasip etmesin. Önümüzdeki birkaç gün içerisinde de inşallah bu projelerimizi teker teker duyurmaya başlayacağız. ‘’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: