‘HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAK’

‘HERKES ÜZERİNE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAK’

Kardemir Karabükspor’da istifa ederek takımdan ayrılan teknik direktör Erkan Sözeri’nin yerine göreve geçiçi olarak getirilen altyapı antrenörü Levent Açıkgöz,”Herkes üzerine ne görev düşüyorsa derslerine iyi çalışıp gerekeni yapmaya çalışacak”dedi.
Kardemir Karabükspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdürdü. Altyapı antrenörü Levent Açıkgöz yönetiminde yapılan antrenmana sakat olan Serdar, İlhan ve Ahmet Şahin katılmadı. Antrenman öncesi gazetecilere açıklama yapan Açıkgöz, hiç beklemedikleri bir şekilde sahalarında Evkur Yeni Malatyaspor’a kaybettiklerini sonucunda teknik direktör Erkan Sözeri’nin görevini bıraktığını hatırlatırken şunları söyledi:
”Kulübümüz bizi göreve çağırdı. Arkadaşlarımızın yanındayız. Maça kadar kısa bir sürecimiz var. Biran önce moral ve motivasyonumuzu düzeltecek şekilde hem saha içinde hem de saha dışında vakitlerimizi birlikte geçiriyoruz. İstanbul’a gidene kadarda yine hep beraber olacağız. Ona görede hazırlıklarımızı yapıyoruz. Galatasaray’ı da iyi irdeleyeceğiz. Herkes üzerine ne görev düşüyorsa derslerine iyi çalışıp gerekeni yapacak. Bu takımın geçen seneden kurulu bir düzeni var. O düzenin dışında takıma takviye gelen transferlerimiz var. Eski düzeni koruyacak şekilde genel yapıyı bozmadan tabii ki antrenman performanslarını da dikkate alarak maç gününe kadar bir kadro oluşturacağız.”
‘MORALLER DİBE VURMUŞ DURUMDA’
Dolu tribünlere karşı oynayacaklarının hatırlatılması üzerine Açıkgöz,”Takımda moraller dibe vurmuş durumda. 3 haftadır galip gelemiyoruz. Şimdi yenilgisiz iyi bir Galatasaray, kendi seyircisi önünde coşkulu oynayan bir Galatasaray, ama onun karşısında bu futbolcu topluluğu zaten konsantrasyonunu en üst seviyeye çıkaracaktır. O ortamda alınacak puan ya da puanlar bizi tekrar sezon başımızdaki havamıza büründürecektir. Onu da yapacak güçteyiz. Bu birlikletiliği bugünden başlayarak maça kadar en üst seviyeye çıkaracağız”dedi.
‘TAKIM HALİNDE OYNAYABİLDİĞİMİZ ZAMAN BİR ŞEYLERİN KARŞISINDA DAHA RAHAT OLABİLİRİZ’
Defans oyuncusu Dany’nin kart cezalısı olması sebebiyle maçta oynayamayacak olmasıyla ilgili olarak da Açıkgöz, ”Bu takımın en istikrarlı oyuncularından biri. En önde geleni. Herkes hazır olmak zorunda. Onun yerine oynayacak arkadaşımız bu takımın içerisinde fazlasıyla görev aldı. Çok fazla sıkıntı olacağını düşünmüyorum. Zaten böyle bir maçta bireysel anlamda değil, takım halinde oynayabildiğimiz zaman bir şeylerin karşısında daha rahat olabiliriz. Bütünlüğü sağladığımızda fertlerin çok önemli olduğunu düşünmüyorum” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: