KARABÜK-Zonguldak kara yolunda, otomobil sürücüsünün tırı sollamaya çalıştığı sırada karşı yönden gelen araç ile burun buruna geldiği anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olay, Karabük-Zonguldak kara yolu Bolkuş köyü mevkisinde meydana geldi. Karabük yönüne giden otomobil, önünde giden tırı sollamak için hatalı manevra yaparak karşı şeride geçti.
KAZA SON ANDA ÖNLENDİ
Bu sırada karşı yönden gelen araç ile burun buruna gelen sürücü, trafikte tehlikeli anların yaşanmasına neden oldu. Kazaya ramak kala yapılan son an manevrasıyla olası bir felaketin önüne geçildi. Dehşet anları ise karşı yönden gelen aracın araçtakilerin cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.
SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI
Görüntülerde; otomobil sürücüsünün kural ihlali yaparak şeridini değiştirdiği ve karşı yönden gelen aracın geçiş emniyetini hiçe saydığı net bir şekilde yer aldı. Şans eseri yaralanan ya da ölenin olmadığı olayın ardından görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Sürücünün sorumsuz manevrası, kullanıcılar tarafından büyük tepki topladı.














