HAFİF TİCARİ ARAÇLAR ÇARPIŞTI:7 YARALI

HAFİF TİCARİ ARAÇLAR ÇARPIŞTI:7 YARALI

KARABÜK’ün Eskipazar ilçesinde, aynı yöne giden 2 hafif ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2’si çocuk 7 kişi yaralandı. Yaralılardan minik Emin, sedye üzerindeki annesinin kucağında sağlık ekiplerinin kendisine oynaması için cerrahi eldiveni şişirerek yaptığı balonla hastaneye girdi.

Kaza, akşam saatlerinde Çeştepe Mahallesi mevkiinde meydana geldi. Şaban Yaman, idaresindeki 78 EC 756 plakalı hafif ticari araç ile aynı yöne giden İsmail Yiğiter, idaresindeki 45 KB 2867 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle yol kenarına savrulan araçlarda İsmail Yiğiter, eşi Ebru, çocukları Erdem(5) ve Emin Yiğiter(2) ile Hatice Yeşiltaş (69), Ferdane Yaman (77) ve Şaziye Akbaş (57) yaralandı. Yaralılar, ihbar üzerine gelen ambulanslarla Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Yaralılardan minik Emin, sedye üzerindeki annesinin kucağında sağlık ekiplerinin kendisine oynaması için cerrahi eldiveni şişirerek yaptığı balonla hastaneye girdi. Minik Emin´in bir eliyle sarıldığı balonu hiç bırakmadığı görüldü.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: