HADRİANAPOLİS’TE ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE SEYİR TERASI START ALDI

HADRİANAPOLİS’TE ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE SEYİR TERASI START ALDI

KARABÜK’ün Eskipazar ilçesindeki Hadrianapolis Antik Kenti’nde Hamam A restorasyonu çevre düzenlemesi ve seyir terası yapım içi çalışmaları başladı.

Karabük İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Hadrianapolis Antik Kenti’nde idaremizin ihalesini yaptığı Hamam A restorasyonu çevre düzenlemesi ve seyir terası yapım içi çalışmalarına başlandı. En kısa sürede tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulacaktır’’ dedi.

Başkan Sözen, tamamlanan ve devam eden projelere değinerek,’’2022 yılında ihale ve sözleşmesi tamamlanarak yapımına başlanan ve 16 köyümüzün ulaşımını ilgilendiren Safranbolu Değirmencik köyü Köprüsü ulaşıma açılmıştır. Yine 2022 yılında Yenice İlçemizde meydana gelen sel afetinde kullanılamaz hale gelen Güney-Tır köyü Köprüsü ihalesi idaremiz tarafından yapılmış ve tamamlanarak vatandaşlarımızın hizmetine sunulmuştur. Ayrıca Şeker Kanyonu’nda istinat duvarı yapımı ve mesire alanında çevre düzenlemesi çalışmaları devam etmektedir’’ diye konuştu.

Başkan Sözen, geçtiğimiz günlerde etkili olan sağanak yağış nedeniyle Merkez, Safranbolu, Eskipazar, Eflani ve Ovacık İlçelerinde ulaşıma kapanan ve hasarlı yolların anında müdahalesi ile ulaşıma açıldığını, zarar gören İçme suyu isale hattı  ve tarımsal sulama hatlarında gerekli çalışmaların başlatıldığını, Olası yeni afetlere, sel baskınlarına güçlü makine parkları ve personelleriyle hazırlıklı olduklarını söyledi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: