GABONLU KIZIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ 3 GÖZALTI

GABONLU KIZIN ÖLÜMÜYLE İLGİLİ 3 GÖZALTI

KARABÜK’te Filyos Çayı’nda ilk belirlemelere boğularak öldüğü belirlenen Gabon uyruklu Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın (17) ölümüyle ilgili soruşturma kapsamında  2’si yabancı uyruklu 3 kişi gözaltına alındı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çok yönlü araştırmalar sonucu bazı adreslere eş zamanlı operasyon yapıldı. S.Ç., İ.Ç. ve Y.Y., gözaltına alındı. Gözaltına alınan 2’si yabancı uyruklu olmak üzere 3 kişinin adreslerinde arama yapıldı. Şüphelilerin sorgusu sürüyor.

Geçen 26 Mart’ta Karabük – Zonguldak karayolu Yeşilköy köyü mevkiinde Filyos Çayı kenarında tren makinistinin fark etmesiyle cesedi bulunan Karabük Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümü hazırlık sınıfında öğrenim gören Jeannah Danys Dinabongho Ibouanga’nın yapılan ilk otopsisinde bedeninde cinsel istismar ve herhangi bir kesici, delici alet ile ateşli silah yarasına rastlanılmadığı, ölümünün suda boğularak meydana geldiği belirtilmişti. Dinabongho’nun ailesi,  ise olayın cinayet olduğunu ileri sürmüştü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: