FUHUŞ OPERASYONUNDA 4 GÖZALTI

FUHUŞ OPERASYONUNDA 4 GÖZALTI

KARABÜK’te bir ihbar üzerine fuhuş yapıldığını tespit ettikleri evlere baskın düzenleyen polis ekipleri, 4 kişiyi gözaltına aldı. Şüphelilerin telefon programı whatsApp üzerinde anlaştıkları ortaya çıktı

Yüzüncü Yıl Mahallesi’nde bir evde yabancı uyruklu şahısların para karşılığı fuhuş yapıldığı ihbarı üzerine Karabük Asayiş Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları çalışmalar neticesinde fuhuşa yer temin ettiği iddia edilen Özbekistan uyruklu D.R. (21) isimli şahıs ile para karşılığı fuhuş yaptıkları iddia edilen K.Ö. (32), M.Y. (28) ve E.H.Ö (24) gözaltına alındı. Şüphelilere Umum Hıfzı Sıhha Kanunu’nun 282. maddesine delaleten 644’er lira olmak üzere toplam 2 bin 576 TL para cezası kesilirken, fuhuş karşılığı elde edildiği değerlendirilen 450 TL’ye ise el konuldu. Ayrıca şüphelilerin telefon programı whatsApp üzerinden anlaştıkları ortaya çıktı.

Özbekistan uyruklu D.R. hakkında fuhuşa aracılık ve yer temin etmek ve fuhuşa teşvik suçlarından adli işlem yapıldı. Zührevi hastalıklar açısından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesinde kontrolden geçirildikten sonra sınır dışı edilmek üzere Karabük İl Göç İdaresi Müdürlüğü’ne götürüldü.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: