FEDAKARLIĞI, AZMİ VE KARARLILIĞIYLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMUŞTUR

FEDAKARLIĞI, AZMİ VE KARARLILIĞIYLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMUŞTUR

KARABÜK Valisi Mustafa Yavuz, ‘Aybüke: Öğretmen Oldum Ben’ filmini izledi. Vali Yavuz,’’ Şehit Öğretmenimiz Aybüke Yalçın, fedakârlığı, azmi ve kararlılığıyla tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Onun aziz hatırası her zaman kalbimizde yaşayacak’’ dedi.

9 Haziran 2017 tarihinde, Batman’ın Kozluk ilçesinde eski Belediye Başkanı Veysi Işık’ın aracına PKK’lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda, öğrencilerine karne verip evinin yolunu tutan müzik öğretmeni Şenay Aybüke Yalçın ağır yaralandı. Aybüke öğretmen kaldırıldığı Kozluk Devlet Hastanesinde şehit oldu. Aybüke öğretmenin ailesi Karabük’ün Safranbolu ilçesine yerleşti.

22 yaşında şehit olan Öğretmen Aybüke Yalçın’ın hayatını ve öğretmenlik azmini beyaz perdeye taşıyan “Aybüke: Öğretmen Oldum Ben” tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de vizyona girdi. Karabük Valisi Mustafa Yavuz, TRT ortak yapımı olan ve çekimleri ilk gününden itibaren merakla beklenen filmi, Aybüke öğretmenin annesi Zehra Yalçın, öğrenciler ve protokol üyeleri ile birlikte izledi.

FEDAKARLIĞI, AZMİ VE KARARLILIĞIYLA TÜRKİYE’YE ÖRNEK OLMUŞTUR

Vali Yavuz, filmin sonunda şöyle dedi: “Şehit Öğretmenimiz Aybüke Yalçın, fedakârlığı, azmi ve kararlılığıyla tüm Türkiye’ye örnek olmuştur. Onun aziz hatırası her zaman kalbimizde yaşayacak. Onun hayatını ve mücadelesini anlatan bu filmi izlemekten büyük mutluluk duydum. Şehit Öğretmenimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: