KARABÜK-Bartın kara yolunda kamyonu hatalı sollama yaptıktan sonra geçip devrilen motosikletin sürücüsü yaralandı. Kamyon şoförünün, yerdeki sürücüye çarpmamak için yaptığı manevra sırasında karşı yönden gelen otomobille kafa kafaya çarpışmaktan son anda kurtulduğu anlar araç kamerasına yansıdı.
Kaza, Karabük-Bartın kara yolunun Soğuksu mevkisinde meydana geldi. Bartın istikametine giden ve ismi henüz öğrenilemeyen motosiklet sürücüsü, önündeki kamyonu sollamak istedi. Hatalı sollamanın ardından viraja giren sürücü, yağmur nedeniyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybederek devrildi.
Motosikletin devrildiğini fark eden kamyon şoförü, sürücüye çarpmamak için ani manevra yaptı. Kısmen karşı şeride geçen kamyon, bu sırada karşı yönden gelen otomobille çarpışmaktan son anda kurtuldu.
Tehlikeli anlar, arkadan gelen başka bir aracın araç içi kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralanan motosiklet sürücüsü, ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.














