ESKİPAŞAR AŞ. HEYETİ VALİ GÜREL’İ ZİYARET ETTİ

ESKİPAŞAR AŞ. HEYETİ VALİ GÜREL’İ ZİYARET ETTİ

KARABÜK Valisi  Fuat Gürel, 2003 yılından beri Eskipazar İstasyon Mahallesinde Kereste Fabrikası olarak ticari faaliyette bulunan Eskipazar (Orman İnşaat Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret) AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Ünal, Şirket Ortağı Kemal Şerefli, Yönetim Kurulu üyeleri İsa Göktaş ve Necmettin Başkaya’dan oluşan heyeti makamında kabul etti.

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez’in de hazır bulunduğu ziyarette, 2200 m2 depolama, 5000 m2 çelik anar, 200 m3 kurutma fırını, 160 m3 buharlama ünitesi, 24 adet müstakil lojman, idari bina, yemekhane ve tüm makineleri ile kullanıma hazır durumdaki Eskipazar AŞ.’yi yönetim kurulu kararıyla satışa çıkarttıklarını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Ünal, fabrikanın yeni yatırımcısına kazandırılması için neler yapılabileceği hususunda Vali Fuat Gürel ile fikir alışverişinde bulundular.

Yıllarca ülke ekonomisine ve ilimizdeki istihdama katkı sağlayan Eskipazar AŞ.’nin kapanmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Vali Gürel, bu tesisin tekrar faaliyete geçmesi için üzerine düşen her türlü desteği vereceğini ifade etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: