EŞİNİN ADINI DUYUNCA SEVİNÇLE TELEFONA SARILDI

EŞİNİN ADINI DUYUNCA SEVİNÇLE TELEFONA SARILDI

KARABÜK’te Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ´İlk Evim, İlk İş Yerim´ projesi çerçevesinde, yapılacak 899 konut için kura çekimi yapıldı. Kurada eşinin adı okunan Nazmiye Bostancı,’’ Hayalimizdi gerçekten. Eşim daha çok istiyordu.’’ dedi.

Nafiz Kayalı Gençlik Merkezi’nde ´İlk Evim, İlk İş Yerim´ projesi kapsamında kura heyecanı yaşandı. 17 bin 813 kişinin başvuruda bulunduğu 899 konut için ilk kurayı Karabük Valisi Fuat Gürel çekti. Vali Gürel, ’’İnşallah 899 ailemizi ev sahibi yapmış olacağız. Hepiniz dört gözle bekliyorsunuz. Hepinize, Karabükümüze, ülkemize hayırlı olsun. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı arz ediyoruz. Çevre Şehircilik Bakanımız ve TOKİ Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz. ’’dedi. Salonu dolduranlar heyecanla isimlerinin okunmasını bekledi. Bazı anneler kucaklarında bebekleriyle kura çekimini takip etti. Bazı vatandaşlar ise cep telefonlarıyla sosyal medya hesaplarından canlı yayın yaptı.
Kurada eşinin ismi okununca büyük sevinç yaşayan Nazmiye Bostancı(55),’’Hayalimizdi gerçekten. Eşim daha çok istiyordu. İnşallah hayırlı olur bizim için. Eşimin ismi kurada çıkınca tam emin olamadım. Gerçekten çok mutlu oldum. Allah herkese nasip etsin. Evimiz yoktu. Köyde vardı ama oturmak imkansızdı. Allah herkese oturabileceği bir yuva nasip etsin. ’’diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: