EŞEĞE ÇARPMAMAK İÇİN YAVAŞLAYAN CİPE ÇARPTI:7 YARALI

EŞEĞE ÇARPMAMAK İÇİN YAVAŞLAYAN CİPE ÇARPTI:7 YARALI

KARABÜK’te yağmurlu yolda önüne çıkan eşeğe çarpmamak için yavaşlayan cipe arkadan gelen otomobilin çarpması sonucu 7 kişi yaralandı.

Kaza, D-755 kara yolu Cumayanı köyü mevkiinde meydana geldi. İstanbul yönüne giden Süleyman Özkök idaresindeki 78 BM 229 plakalı otomobil, iddiaya göre yağmur yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda önüne fırlayan eşeğe çarpmamak için yavaşlayan Mukadder Akıncı idaresindeki 57 AAP 450 plakalı cipe arkadan çarptı. Kazada cipte bulunan Zeliha Akıncı, Beyaz Çetin ve Hayrullah Çetin ile otomobilin sürücüsü Süleyman Özkök yanındakiler Sevim Şen, Yeter Özkök ve Kader Özkök yaralandı. Yaralılar, gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalelerinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yoldaki başıboş eşek ise başka bir kazaya neden olmaması için bir evin pencere korkuluklarına bağlandı.

Cip sürücüsü Mukadder Akıncı ile sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı yanındaki Hayrullah Çetin, eşeğe çarpmamak için yavaşladıkları sırada arkadan gelen otomobilin çarpmasıyla kazanın yaşandığını ileri sürdüler.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: