EN ‘ÇEKİCİ’ GELİN ARABASI

EN ‘ÇEKİCİ’ GELİN ARABASI

KARABÜK’ün Safranbolu ilçesinde, Oto tamircisi Emrecan Ergün(23), dünya evine girdiği eşi aynı yaştaki Begüm Ergün ile çekiciye yüklediği gelin arabasıyla düğünlerinin yapılacağı salona gitti.

Safranbolu Sanayi Sitesi’nde oto tamircisi Emrecan Ergün, uzun bir süre tamir etmek için uğraştığı bir yakınına ait 1976 model Murat 124 marka otomobili gelin arabası olarak hazırladı. Eşinin isteğini kırmayan Emrecan Ergün, süslenen otomobili, süslenen çekiciye yükledi. Gelin ve damat, çekicinin üzerindeki otomobil ile şehir turu attı. İçinde gelin ve damat bulunan çekici üzerindeki otomobili görenler şaşırdı. Ergün çifti daha sonra kurtarıcı üzerinden indirilen gelin arabasından inerek, düğün salonuna girdi. Çift, davetlilerinde katılımıyla koronavirüs tedbirleri kapsamında düğünlerini gerçekleştirdi.
Emrecan Ergün,’’ Aslında bu daha çok Begüm’ün fikriydi. Bu otomobili yaklaşık 10 ayda topladık. Alındığından itibaren sevdiğimiz bir abimizdeydi bu araba. Şu anda 62 bin kilometrede. Daha fazla kilometre yapmasın, gelin arabamız olsun, daha bir renk katsın, daha bir güzellik olsun diye böyle düşündük.’’ dedi.
Begüm Ergün ise, ’’Kurtarıcı olmazsa evden çıkmam’ dedim. O da kırmadı beni. Konvoyu görenler hayretle baktılar. İlk bakışta anlam veremediler. ‘Acaba araba yolda mı kaldı’ diye düşünenler oldu.’’ diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: