EL DEĞMEDEN VATANDAŞA ULAŞIYOR

EL DEĞMEDEN VATANDAŞA ULAŞIYOR

KARABÜK´ün Safranbolu ilçesinde Ahmet Şahin,  koronavirüs mücadelesi kapsamında, sahibi olduğu fırında el değmeden otomatik paketleme sistemiyle ekmek üretimini sağlıyor.

İlçede uzun yıllardır ekmek fırını olarak hizmet veren Ahmet Şahin, koronavirüs ile mücadele kapsamında ekmek üretiminde değişikliğe gitti. Alınan yeni makinelerle birlikte fırında pişirilen ekmekler, soğuduktan sonra el değmeden makinede poşetlenerek vatandaşa ulaştırılıyor.

‘ELİMİZDEN GELEN KATKIYI SAĞLAMAYA ÇALIŞIYORUZ’

Ahmet Şahin şöyle dedi:’’Koronavirüs ile yapılacak olan mücadele kapsamında ekmeklerimizi el değmeden otomatik paketleme sistemiyle poşetleyip müşterilerimize sunuyoruz. Kullandığımız gıda jeletinidir, ekmeklerimiz soğuduktan sonra el değmeden müşterilerimize ulaşıyor. Firma olarak elimizden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyoruz. Türkiye´de bu beladan tez zamanda kurtulur. Önemli olan tüm halkımızın günlük tüketimi olan ekmeğimizin daha hijyenik, sağlıklı şartlar içerisinde sofralarımıza ulaşması. Çünkü başta firma sahibi olarak ben bu mamulü kendi çocuklarımla birlikte sofrada yiyoruz. Tüm fırıncı esnaflarımızın da buna dikkat ettiğini görüyoruz. Bu sürecin içerisinde ne yakın zamanda Türkiye´nin üzerinden bu kara butları atlatarak daha ferah huzurlu günlere kavuşmak dileğiyle.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: