DOĞALGAZ PATLAMASI SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI

DOĞALGAZ PATLAMASI SONUCU 4 KİŞİ YARALANDI

KARABÜK’te 4 katlı apartmanın 3.katındaki dairenin mutfak kısmında doğalgazdan kaynaklanan patlama sonucu 4 kişi yaralandı.

Olay, gece saat:01.00 sıralarında Yeşil Mahalle Meltem Sokak üzerinde bulunan Galip Durdu’nun yaşadığı 4 katlı apartmanın 3.katındaki dairede meydana geldi. Evin mutfak kısmında ilk belirlemelere göre doğalgazdan kaynaklanan patlama yaşandı. Patlamanın şiddetiyle dairenin duvarları yıkılırken, bitişiğindeki komşusu Uğur Dinçer’in dairesi ile park halinde bulunan 6 araçta da hasar oluştu. Patlamada hafif yaralanan Galip Durdu ile Uğur Dinçer eşi Emine Dinçer ve 10 yaşındaki kızları Erva Dinçer, sağlık ekipleri tarafından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Elektrikler ve doğalgaz kesildi. Karabük Valisi Fuat Gürel ve İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

‘BAKTIM KIZIM MOLOZLARIN İÇİNDE’

Uğur Dinçer, ’patlamayla birlikte uyandıklarını belirterek,’’ Baktım kızım molozların içinde. Her taraf dumandı. Enkazın altından kızımı kurtardım. Eşimde bir şey yok ama ben ve kızım ufak sıyrıklarla atlattık.’’ dedi.

‘DEPREM DİYE FIRLADIK’

Alt binada oturan Ayhan Köse ise ‘’Birden patlama sesi gelince deprem diye fırladık. Bir araba uçtu zannettik. Dışarıya çıkınca ne olduğunu anladık.’’ diye konuştu.

VALİ GÜREL:’’ÇOK DAHA VAHİM OLAYLARA SEBEBİYET VEREBİLİRDİ’

Vali Fuat Gürel, patlama hakkında şunları söyledi: ’’Patlama ilk belirlemelere göre mutfakta doğalgazdan kaynaklandığı tahmin ediliyor. Arkadaşlar olayı araştırıyorlar. 4 kişi hafif şekilde yaralanmış. Etraftaki binalarda ufak tefek küçük hasarlar var. 5-6 araçta hasar olduğu tespit edildi. Bu patlama çok daha vahim olaylara sebebiyet verebilirdi. Şükürler olsun ki şu anda sadece 4 vatandaşımızda hafif yaralı olarak atlatmış durumdayız.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: