‘DIŞARIDAN GELENLER ÇOK DAHA İYİ GÖRÜYOR’

‘DIŞARIDAN GELENLER ÇOK DAHA İYİ GÖRÜYOR’

KARABÜK Belediye Başkanı Rafet Vergili, 13 yıllık görevi içerisinde olmayacak yenilikler yaptıklarını belirterek,’’ “Bazıları konuşabilir, bizleri eleştirebilir, ancak biz Karabük’ü nereden nereye taşıdığımızı çok iyi biliyoruz, bunları dışarıdan gelenler çok daha iyi görüyor” dedi.

Başkan Vergili, kesintisiz ulaşım projesi kapsamında çalışmaları devam eden Balıklarkayası kavşağında düzenlenen temel atma töreninde konuştu. Başkan Vergili, 13 yıllık başkanlık görevi içerisinde Karabük’te olmayacak yenilikler yaptıklarını belirterek, “Bazıları konuşabilir, bizleri eleştirebilir, ancak biz Karabük’ü nereden nereye taşıdığımızı çok iyi biliyoruz, bunları dışarıdan gelenler çok daha iyi görüyor. Çok yakında Kanyonpark ve Bilim Merkezimizin açılışını yapacağız. Şunu Karayolları, bunu DSİ yapacak diye beklemedik, Karabük için ne gerekiyorsa yaptık. Şu anda dünyada yaşanan kriz nedeniyle maliyetler çok yüksek. Bizler hazırladığımız bu projeleri nasıl yapacağız diye düşünürken, valimizle ve milletvekillerimizle birlikte olduğumuz bir ortamda sağ olsun Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum, önce 30 milyon TL, sonra da 70 milyon TL daha kredi verdi. Bu projenin maliyeti 100 milyon lira civarında. Bu proje Karabük’ün en az 100 yıllık bir problemini çözmüş olacak. Ben belediye başkanı seçildiğimde Karabük’teki araç sayısı 26 bin iken şuanda 70 binleri bulmakta. Bunun yanında önümüzdeki hafta Kent Orman’ın temelini atacağız. Yaklaşık 300 dönümlük muhteşem bir dinlenme alanı daha Karabük’e kazandıracağız. Yürüyüş parkurlarıyla, piknik alanlarıyla çok güzel bir yer olacak. Ayrıca içine inşa edeceğimiz semt karakolu ile de güvenli bir hale kavuşacak” şeklinde konuşmasını tamamladı.

Temel atma törenine Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Garip Gümüş, İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar, POMEM Müdürü Zekeriya Çoban, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Sözen, Ak Parti İl Başkanı İsmail Altınöz, MHP İl Başkanı Dr. Dem Kar, kurum müdürleri, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, muhtarlar,  STK başkan ve yöneticileriyle vatandaşlar katıldı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: