‘DİJİTAL TABANLI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLDİ

‘DİJİTAL TABANLI MESLEKİ EĞİTİM MERKEZİ PROJESİ’ HAYATA GEÇİRİLDİ

Kardemir Teknoloji Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından hazırlanan “Dijital Tabanlı Mesleki Eğitim Merkezi Projesi” hayata geçirildi. Kentte ikamet eden işsiz gençler, ilin ekonomisine yön veren demir çelik sektöründe dijital teknolojileri kullanarak mesleki yetkinliklerini geliştirme imkanı bulacak.

Karabük Üniversitesi’nin proje ortağı olduğu, KARDEMİR, Milli Eğitim Müdürlüğü, Karabük TSO ve Haddehaneciler Derneği’nin de proje paydaşı olduğu BAKKA destekli  “Dijital Tabanlı Mesleki Eğitim Merkezi Projesi” tanıtım toplantısı Karabük Öğretmenevinde düzenlendi.

KARDEMİR Genel Müdür Yardımcısı Uğur Altındağ,’’ Artık teknoloji eğitim alanına da girdi ve hızlı gelişim içerisinde. Bu gelişimi eğitim süreçlerinin dışında tutmak mümkün değil. En son haddehane, vinç ve kaynak eğitimlerini insanların herhangi bir iş güveliği tehlikesi olmadan ya da mevcut süreçlerimiz içerisinde yürüyen çalışan işyerlerimizde herhangi bir iş akışını engellemeden çok daha dijital bir ortamda bu eğitimi olan arkadaşlarımız eğitme imkanına sahip olacağız. Bu projeyi destekleyen BAKKA ve proje ortağımız Karabük Üniversitesi ile diğer paydaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: