DEVLET BAHÇELİ KARABÜK’TE KONUŞTU

DEVLET BAHÇELİ KARABÜK’TE KONUŞTU

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,’’ Zillet ittifakı, terör örgütlerinin, küresel çıkar gruplarının, tefecilerin, Türkiye alerjisi hastalık noktasına ulaşmış mihrakların Truva Atı’dır. Bunlarda gelecek yoktur. Bunlara teslim edilecek bir ülke yoktur. Bunların sonu da, sonucu da yoktur.’’ dedi.

Bahçeli, Karabük’e gelerek Kemal Güneş Caddesi’nde ‘Aziz Milletim Sıra Sende Mitingi’nde vatandaşlara hitap etti. Bahçeli şöyle dedi: ’’İktidarı ve siyasi ikbali gecenin zifiri karanlığında, zilletin çıkmaz sokaklarında arayan Türkiye muhaliflerinin kalın maskesi 14 Mayıs’ta yırtılıp atılacaktır. Nitekim zillete düşenlerin hükmü şafak sökene kadardır. Karar anı gelip çattığında, Türk milleti mührü eline aldığında PKK ve FETÖ takviyeli zillet ittifakına beden olan partileri ne gören, ne duyan, ne de bulan olacaktır.’’

Bahçeli, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkenin ve milletin hayrına ağzından tek bir söz çıkmadığını ifade ederek, ’’Parlamenter Sisteme geri dönmeyi tasarlamak, aynı şekilde birbirini takip eden seçim-halkoylaması-seçim sacayağında Türkiye’nin en az 10 yılını çalmayı, tarihin gerisine düşürmeyi planlamak demektir. Zillet ittifakı, zırvanın tutsağıdır. Zillet ittifakı, zalimlerin oyun uşağıdır. Zillet ittifakı, terör örgütlerinin, küresel çıkar gruplarının, tefecilerin, Türkiye alerjisi hastalık noktasına ulaşmış mihrakların Truva Atı’dır. Bunlarda gelecek yoktur. Bunlara teslim edilecek bir ülke yoktur. Bunların sonu da, sonucu da yoktur.’’ diye konuştu.

Bahçeli daha sonra Bartın’a hareket etti.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: