DEV TEKNOLOJİ MAĞAZASINDAKİ 3 MİLYONLUK VURGUNDA İFADELER ORTAYA ÇIKTI

DEV TEKNOLOJİ MAĞAZASINDAKİ 3 MİLYONLUK VURGUNDA İFADELER ORTAYA ÇIKTI

KARABÜK’te dev teknoloji mağaza şubesinin çalışanı B.S.B’nin yaklaşık 3 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Olayın 3 mağduru ile mağaza müdürünün ifadesi ortaya çıktı.

Kemal Güneş Caddesi’ndeki bir AVM’de hizmet veren dev teknoloji mağazasının şubesinde meydana gelen olayda satış elemanı B.S.B., 3 milyon liralık vurgun yaptığı iddiasıyla tutuklanmıştı. Olayın 3 mağduru ve mağaza müdürünün ifadeleri ortaya çıktı. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü’ne giderek şikayetçi olan 3 kişi verdikleri ifadelerinde, şöyle dedi:’’ Bahse konu işyerinden açık kimlik bilgilerini bilmediğimiz mağaza sorumlusundan çeşitli marka ve modelde birer adet cep telefonu satın alarak telefonların bedeli olan gerekli ödemeyi mağaza çalışanına yaptık. Mağaza sorumlusu şüpheli şahsın cep telefonlarının stokta, depoda olmadığını bize bildirdi ve sonrasında bizimle cep telefonları için herhangi bir personel ya da müşteri hizmetleri irtibata geçmedi. Bunun üzerine  aynı mağazaya giderek süreç hakkında kendileriyle görüşmek istedik, mağazadaki işletme müdürü ile görüştüklerinde böyle bir işlemden haberdar olmadığını söylemesi üzerine şüpheli şahıstan davacı ve şikayetçiyiz.’’

Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şikayet üzerine mağaza sorumlusu H.K’nın ifadesini aldı. H.K., mağaza çalışanı olan şüpheli B.S.B’nin mağazadan 83 parça cep telefonu, televizyon, klavye kulaklık gibi  toplam değeri 2.537.894 lira tutarındaki dijital satış malzemelerini almış olduğunu, yapılan sayım sonrasında tespit ettiklerini ve şahıstan şikayetçi olduklarını belirtti.

Ekipler, bunun üzerine B.S.B’yi evinde gözaltına aldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen B.S.B., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: