DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI 19 OKULDA DEVAM EDİYOR

DEPREM GÜÇLENDİRME ÇALIŞMALARI 19 OKULDA DEVAM EDİYOR

KARABÜK Valisi Mustafa Yavuz, kent genelinde 12 okulun deprem güçlendirme çalışmalarının tamamlandığını, 19 okulda ise devam ettiğini belirterek, ‘’Güçlendirme çalışmaları kapsamında 41 milyon 354 bin 736 lira ödenek kullanılmıştır’’ dedi.

Karabük Türkiye Afet Müdahale Planı Afetsellik Değerlendirme Toplantısı öncesi basın açıklaması yapan Vali Yavuz, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından tüm illerde olduğu gibi kentte de ilk etapta yapılacak çalışmaların planlandığını ve bölgeden gelen talepler doğrultusunda gerekli işlemlerin yapıldığını belirtti.

Vali Yavuz, İl Özel İdaresince kent genelinde 12 okulun deprem güçlendirme çalışmalarının tamamlandığını, 19 okulda ise devam ettiğini bildirerek, şunları söyledi: ‘’Güçlendirme çalışmaları kapsamında 41 milyon 354 bin 736 lira ödenek kullanılmıştır. Depreme dayanıklı şehirler oluşturulması kapsamında çalışmalara devam edilmektedir. Ülkemizde böylesi afet türlerinin yaşanageldiği gerçeğinden hareketle, bütün yönleriyle afet gerçeğine hazırlıklı olmanın, hayati önemi haiz olduğunu biliyor, önemsiyor ve bir kez daha hatırlatmak istiyorum.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: