DARP EDİLDİ, BAŞINA SİLAH DAYANIP ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

DARP EDİLDİ, BAŞINA SİLAH DAYANIP ÖLÜMLE TEHDİT EDİLDİ

KARABÜK’te E.K(28), eski erkek arkadaşı müteahhit R.K. ve onun arkadaşı E.Y., tarafından zorla bindirildiği otomobilde darp edilerek götürüldüğü arazide başına silah dayanıp ölümle tehdit edildi. 2 şüpheli polis ekiplerince yakalandı.

Olay, geçen Perşembe günü saat:19.00 sıralarında 100.Yıl Mahallesi’nde meydana geldi. E.K., iddiaya göre eski erkek arkadaşı müteahhit R.K. ve onun arkadaşı E.Y., tarafından zorla bindirildiği otomobilde darp edildi. Karıt köyü mevkiinde ormanlık alanda araçtan indirilip başına silah dayanılarak ölümle tehdit edilen E.K., kaçarak kurtulmayı başardı. R.K. ve E.Y., olaydan 3 gün sonra polis ekiplerince yakalandı. Şüphelilerden R.K’nın evli ve 1 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Dehşeti yaşayan E.K., şöyle dedi: ’’5-6 el silah sesinden sonra pencereden baktım. R.K’ye ait siyah renkli 34 plakalı otomobili gördüm. Evde olduğumu anladılar. 5 dakika sonra kapıya kurye kılığında biri geldi. Arkasından gelen E.Y., zorla içeriye girdi. Beni kolumdan tutarak zorla otomobile bindirdiler. Otomobilde darp edildim, İndirildiğim ormanlık alanda da darp sürdü. R.K., silahını kafama doğrultarak söylemek istediğin bir şey var mı?’ diye sordu. Söylemek istediğim bir şey yok, yapmak istediğin şeyi bir an önce yap’ dedim. Silahının şarjöründeki mermileri kontrol etti. Bir mermi bu sırada yere düştü. Mermiyi alıp kendisine verdim. Bir tane çukuru göstererek, ’seni oraya gömeceğim’ dedi. Daha sonra tekrar bindirildiğim araçtan inerek kaçmaya başladım. Bir noktada saklandım ve aracın gittiğinden emin olunca Kastamonu yolu tarafına doğru yürüyerek ellerinden kurtuldum. Hastanedeki tedavimin ardından R.K., E.Y. ve tanımadığı kurye kılığındaki kişiden şikayetçi oldum. ’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: