‘DAİMA İLERİYE TAŞINACAKTIR’

‘DAİMA İLERİYE TAŞINACAKTIR’

SAFRANBOLU Belediye Başkanı Elif Köse,’’ Atamızın, silah arkadaşlarının ve yüce milletimizin ortaya koyduğu dirayet ve zafer, bizlerin yılmadan sürdüreceği, bilime, akla ve barışa dayanan yönetim anlayışıyla daima daha ileriye taşınacaktır.’’dedi.

Başkan Elif Köse,  bir mesaj yayımlayarak 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Başkan Köse mesajında şu ifadelere yer verdi:”98 yıl önce eşsiz topraklarımız; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve silah arkadaşlarının önderliğinde tarifi güç imkânsızlıklara rağmen umudunu yitirmeden zafere yürüyen milletimizin ayak sesleriyle inlemiş, kanlarıyla sulanmıştır.
Hürriyetinden yoksun kalmaktansa ölmeyi tercih edecek kadın, çocuk, genç, yaşlı demeden bir milletin yeniden dirildiği Büyük Taarruz, 30 Ağustos 1922 günü zaferle taçlanmış ve bu şanlı direnişle Dünya halklarına örnek olmuştur.
Cumhuriyetin kuruluşuna artık tümüyle uygun bir zemin hazırlayarak modern Türkiye’nin inşasına giden sürecin köşe taşı olan Zafer Haftasını, göğsümüzden taşan büyük bir gurur ve mutlulukla kutluyorum.
Atamızın, silah arkadaşlarının ve yüce milletimizin ortaya koyduğu dirayet ve zafer, bizlerin yılmadan sürdüreceği, bilime, akla ve barışa dayanan yönetim anlayışıyla daima daha ileriye taşınacaktır.
30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun!”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: