‘CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’

‘CUMHURİYET BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN’

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Refik Polat, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 97. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Rektör Polat, mesajında şu ifadelere yer verdi:“Cumhuriyet, ortak irade ve iman ile kazanılan bir zaferden sonra Anadolu’dan bir güneş gibi yükselmeye başlamıştır. Tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biri olan Kurtuluş Savaşı’nda canını ve malını ortaya koyarak hürriyetinden asla vazgeçmeyeceğini tüm dünyaya ilan eden milletimiz, bugün de aynı irade ve kararlılıkla vatanına yönelen her türlü tehlikeye karşı göğsünü siper etmektedir.

Cumhuriyetimizin 97. yılında bir kez daha ifade etmeliyiz ki; uğruna milli mücadele verdiğimiz değerleri diri tutarak gelecek nesillerimize aktarmak, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirerek ortak değerlerimiz etrafında kenetlenmek, her daim milletimizin ve devletimizin huzur ve refahı için çalışmak, bu cennet vatanda yaşayan herkesin en büyük sorumluluğudur.

Bu vesileyle, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını, milli mücadelenin bütün kahramanlarını, geçmişten günümüze vatan ve mukaddesat yolunda canını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle yâd ediyorum. Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun.”

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: