CUMAYANI KÖYÜNDE KISITLAMA

CUMAYANI KÖYÜNDE KISITLAMA

KARABÜK’te, daha önce koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 mahallesi karantinaya alınan Cumayanı köyünde giriş ve çıkışlara kısıtlama getirildi.

D-755 kara yolu üzerinde bulunan ve geçen hafta koronavirüs tedbirleri kapsamında 2 mahallesi karantinaya alınan Cumayanı köyünde giriş ve çıkışlara kısıtlama getirildi. Bu kapsamda Jandarma ekiplerinin önlem aldığı giriş ve çıkış noktalarındaki yollar toprak yığınıyla kapatıldı.

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Karabük Valiliği konuyla ilgili olarak şu açıklamada bulundu:’’ Cumayanı köyünün Soğuksu ve Tepe Mahallelerinde pozitif vakaların yaşandığı ve temaslı evlerde yaşayanlara 14 gün süreyle karantina altına alınmasına karar verilmişti. Ancak karantina dışındaki mahallelerde de pozitif vakaların görülmeye başlanması nedeniyle;20.04.2020 saat 18.00’den, 04.05.2020 saat 24.00’a kadar karantina uygulanmasının genişletilmesine Covid-19 enfeksiyonunun yayılmasının engellenmesi ve toplum sağlığının korunması amacıyla, ilimiz merkez ilçesine bağlı Cumayanı köyünün tüm giriş ve çıkış noktalarının sınırlandırılmasına, karar verilmiştir.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: