ÇOK TARTIŞILAN BİNA, BİN 4 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU OLUYOR

ÇOK TARTIŞILAN BİNA, BİN 4 KİŞİLİK ÖĞRENCİ YURDU OLUYOR

AK Parti Karabük İl Başkanı İsmail Altınöz, Milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş, yaptıkları ortak yazılı açıklama yaptı. Açıklamada,’’ Soğuksu Mahallesi’nde 2016 yılında yapımına başlanan 1004 kişilik yurt binasının Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kredi Yurtlar Kurumu’na üniversite yurdu olması için devrolma işlemleri başladı’’ denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: ’’Karabük Belediyesi tarafından TOKİ’ye yaptırılan daha sonra Karabük Belediyesi tarafından TOKİ’ye devri yapılan  Yurt binası Toki tarafından 9 Eylül 2020 tarihinde tamamlanarak teslim alınmış olup bina AK Parti siyasetinin etkili uğraşları sonucu nihayete kavuştu. AK Parti heyeti, yurt binasının Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’ndan Gençlik ve Spor Bakanlığına devri ile ilgili işlemlere başlanıldığını ve binanın yapım durumuna uygun olarak Üniversite öğrencilerinin kalacağı yurt olarak kullanılacağını müjdeledi. Değerli Karabüklüler her zaman ilimiz için en güzel hizmetleri en etkili şekilde almaya gayret ediyoruz. Şehrimizin sadece bir kesiminin değil tüm bölgelerinin eşit şekilde kalkınmasını ve gelişmesini arzuluyoruz. Bu doğrultuda Karabük Belediyesi’nden TOKİ’ye devrolan 1004 kişilik yurt binası Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından alınarak Kredi ve Yurtlar Kurumu’nun kullanımına tahsis olunacaktır. Binamız yurt binası olmasının yanı sıra alt katları da Gençlik Merkezi olarak projelendirilip, hem öğrencilerimizin hem de hemşehrilerimizin kullanımına sunulacaktır.

Karabük’te hiçbir yatırım heba olmaz, Devletimizin parası, çalışması boşa gitmez. Karabükümüze ve Soğuksu Bölgemize hayırlı ve uğurlu olsun.

Bizlerden desteğini hiçbir zaman esirgemeyen ve konunun çözümünde yardımcı olan Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum’a, Gençlik Spor Bakan Yardımcılarımız Halis Yunus Ersöz’e ve Sinan Aksu’ya, TOKİ Yöneticilerine, teşekkür ediyoruz. Şehrimize hayırlı ve uğurlu olsun.’’

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: