‘ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ’

‘ÇİFTÇİLERİMİZE DESTEK OLUYORUZ’

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, 2020 yılı yatırım programı kapsamında yürütülen sulama tesisi onarım projeleri çalışmalarının devam ettiğini belirterek,” İl tarım müdürlüğü ile bazı projelerde birlikte hareket ederek çiftçilerimize destek oluyoruz.”dedi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun, ‘’Burunsuz, Cemaller, Yukarı Kızılcaören Köyleri Sulama suyu tesisi bakım onarım ve Yukarı Kızılcaören Köyü sulama suyu tesis geliştirme çalışmaları Tarımsal Hizmetler Müdürü Yavuz Ülgen ile birlikte yerinde inceleyerek; “Karabük İl Özel İdaresi olarak tarımsal alanların korunması ve desteklenmesi için çalışıyoruz” dedi.
Karabük merkez ve ilçelerinde tarımsal alanların korunması ve tarımın desteklenmesi noktasında çalışmalar gerçekleştirildiğini ifade eden Uzun, “İlimizde tarımsal faaliyetler çerçevesinde sulama tesislerinin bakım-onarım ve projeleri geliştirme adına çalışmalar yapıyoruz. Sulama kanallarında sıkıntılı olanları aktif hale getirme adına incelemelerde bulunuyoruz. İl tarım müdürlüğü ile bazı projelerde birlikte hareket ederek çiftçilerimize destek oluyoruz. Devletimizin imkanları doğrultusunda vatandaşlarımıza en güzel hizmetleri vermeye gayret gösteriyoruz.” diye konuştu.

Sosyal Medyada Paylaşın:

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM
error: Content is protected !!
%d blogcu bunu beğendi: